= Accepteert cadeaubonnen
  = Verkoopt cadeaubonnen
Hartje Gemert - Een bruisend centrum vol leven!

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws in Gemert

Op de hoogte blijven van het allerlaatste nieuws uit Gemert en omstreken? Hartje Gemert maakt dit voor je mogelijk. De onderstaande nieuwsberichten worden real-time opgehaald vanuit het Gemerts Nieuwsblad. Klik op een nieuwsbericht om het originele artikel te openen.

  Vrijdag 15 februari 2019 18:30:00
  Uit

Boeiende expositie Simeonshof Erp

ERP - De muren van de hal en de gangen op de benedenverdieping van Simeonshof in Erp hangen tot en met zondag 7 april vol met kleurrijke schilderijen van Jacqueline van Creij. Zij laat zich inspireren door ‘gewone’ dingen om haar heen.

Het bericht Boeiende expositie Simeonshof Erp verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Vrijdag 15 februari 2019 17:00:00
  Nieuws

Lintje voor Bakelnaar Frans Nijssen

BAKEL - Frans Nijssen is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. De Bakelnaar ontving de Koninklijke Onderscheiding woensdag uit handen van burgemeester Michiel van Veen. Nijssen had juist daarvoor, na dertig jaar, zijn bestuursfunctie bij jeu de boulesclub Du-Tjut overgedragen.

Het bericht Lintje voor Bakelnaar Frans Nijssen verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Vrijdag 15 februari 2019 17:00:00
  Uit

Murat Işık in Het Literair Café van 21 februari

GEMERT - Murat Işik (1977) werd geboren in Turkije en groeide op in de Amsterdamse Bijlmer. In mei 2017 zegde hij zijn baan als jurist op om fulltime schrijver te worden.

Het bericht Murat Işık in Het Literair Café van 21 februari verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Vrijdag 15 februari 2019 14:18:58
  Ondernemend

Nieuwe look voor MKG Koeriers

ELSENDORP – Een nieuwe look voor MKG Koeriers. De huisstijl van het Elsendorpse bedrijf is opgefrist. Daardoor springt MKG nog meer in het oog. MKG Koeriers kom je overal tegen. De koerier en sneltransporteur is 24 uur per dag onderweg in binnen- en buitenland. Net als het geel-blauw van de ANWB zijn de rood-witte bedrijfswagens […]

Het bericht Nieuwe look voor MKG Koeriers verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Vrijdag 15 februari 2019 13:00:00
  Uit

Klassieker De Kersentuin in Gemert

GEMERT - “Er was een tijd dat de boeren bij de heren hoorden en de heren bij de boeren. Tegenwoordig ligt alles door mekaar, je kan er geen wijs meer uit”.

Het bericht Klassieker De Kersentuin in Gemert verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Vrijdag 15 februari 2019 08:00:00
  Nieuws

De cirkel is rond voor Servaas Verhofstad

GEMERT - De cirkel is rond voor Servaas Verhofstad (72). De Gemertse kanariekweker heeft meerdere wereldkampioenen afgeleverd en nu ook als keurmeester het hoogste mogelijke in zijn sport bereikt. Tijdens het WK voor volièrevogels in Zwolle beoordeelde hij kanaries op kleur, vorm en postuur.

Het bericht De cirkel is rond voor Servaas Verhofstad verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Vrijdag 15 februari 2019 08:00:00
  Nieuws

Korfbalclub JES 60 jaar

VENHORST - Het is op 15 februari iprecies 60 jaar geleden dat korfbalclub JES in Venhorst het levenslicht zag. De vereniging, die tot een begrip is uitgegroeid in korfbal-land, organiseert een jubileumweekend in mei.

Het bericht Korfbalclub JES 60 jaar verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Vrijdag 15 februari 2019 07:30:00
  Ondernemend

Gerrie Wetzer is op weg naar een verduurzaamde huurwoning

HANDEL - Goed Wonen is in september op de Boskant in Handel gestart met het renoveren en verduurzamen van zes woningen. Zes woningen worden omgetoverd tot CO2 neutrale woningen. Gerrie Wetzer, bewoner op de Boskant, vertelt elke maand over zijn ervaringen in Bouw en Interieur.

Het bericht Gerrie Wetzer is op weg naar een verduurzaamde huurwoning verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Donderdag 14 februari 2019 11:30:00
  Nieuws

Lieve papa Huub

Mama’s hart staat in vuur en vlam Mogen wij blussen ? Liefste Huub / Papa We houden van jou Samen zijn we sterk Ingrid, Julian, Justin Gemert

Het bericht Lieve papa Huub verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Donderdag 14 februari 2019 11:30:00
  Nieuws

Lieve Lieke,

Met jou is alles zoveel leuker! Samen knuffelen, samen spelen en de Titanic oefenen 😉 Jij bent mijn Valentijn! Knuffel Sven Verheijen, Bakel

Het bericht Lieve Lieke, verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.