= Accepteert cadeaubonnen
  = Verkoopt cadeaubonnen
Hartje Gemert - Een bruisend centrum vol leven!

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws in Gemert

Op de hoogte blijven van het allerlaatste nieuws uit Gemert en omstreken? Hartje Gemert maakt dit voor je mogelijk. De onderstaande nieuwsberichten worden real-time opgehaald vanuit het Gemerts Nieuwsblad. Klik op een nieuwsbericht om het originele artikel te openen.

  Donderdag 25 april 2019 22:00:00
  Nieuws

Fries bezoek

GEMERT – De Duitse Orde Gemerth heeft bericht gekregen dat Hendrick van Holtrop, ridder van de Duitse Orde en Commandeur tijdens de bouw van het poortgebouw, besloten heeft toe te treden tot de Duitse Orde Gemerth. Hij is daarom spoorslags vertrokken vanuit zijn familie kasteel in Oost-Friesland om zondag op tijd te zijn om zich […]

Het bericht Fries bezoek verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Donderdag 25 april 2019 13:15:42
  Uit

28 april laatste dag expo Gerard van Lankveld

GEMERT – De tentoonstelling van “Monera Carkos Vlado” heeft erg veel bezoekers van binnen en buiten Gemert aangetrokken. De tentoonstelling in Kunstlokaal (gebouw Den Dörpel) loopt nog  tot zondag 28 april. Ook worden zondag filmbeelden van het leven en werk van Gerard vertoond in de theaterzaal.  Toegang gratis. Monera Carkos Vlado.Deze welluidende naam staat voor […]

Het bericht 28 april laatste dag expo Gerard van Lankveld verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Donderdag 25 april 2019 13:11:28
  Uit

Superspeurtocht Heemkundekring Gemert

GEMERT – Op Koningsdag kan iedereen op zoek naar ‘Het mysterie van Ridder Rutger’, een superspeurtocht gemaakt door het centrum van Gemert. De speurtocht kun je op Koningsdag ophalen bij de Heemkamer, Ruijschenberghstraat 3b in Gemert tussen 12.30 en 13.30 uur. Je kunt op stap met je GPS, je mobiel of met een routekaart. Burgemeester  […]

Het bericht Superspeurtocht Heemkundekring Gemert verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Donderdag 25 april 2019 12:00:00
  Nieuws

Twee extra tijdelijke lokalen bij De Samenstroom

GEMERT – Kindcentrum De Samenstroom bij het sportpark in Gemert groeit, mede door realisatie van de woonwijk Doonheide. Naar verwachting -de wijk is nog niet af- houdt de groei nog aan. De school komt snel lesruimte tekort. De Dorpspartij doet een initiatiefvoorstel om vóór het komende schooljaar twee extra noodlokalen bij te plaatsen. Kinderen moeten immers “in hun eigen buurt naar de basisschool kunnen gaan”, vinden college en raad.

Het bericht Twee extra tijdelijke lokalen bij De Samenstroom verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Donderdag 25 april 2019 11:11:22
  Ondernemend

Van Dijk Groep biedt ondernemer ruimte om te groeien in Gemert

GEMERT – De Van Dijk Groep gaat 5 hectare (her)ontwikkelingen om ondernemers ruimte te bieden om te groeien in Gemert. De locatie ligt tussen de Karwei en Unidek en is een uitstekende zichtlocatie in Gemert. Het nieuwe hoofdkantoor met productieruimte van de Van Dijk Groep is de eerste fase van de ontwikkeling genaamd Groeien in Gemert. […]

Het bericht Van Dijk Groep biedt ondernemer ruimte om te groeien in Gemert verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Donderdag 25 april 2019 08:28:50
  Uit

Roast en toast Gimmert goes Alpe d’HuZes

  GEMERT – Gimmert goes Alpe d’HuZes organiseert een Roast en toast in Kastanjehof Gemert. Op donderdag 9 mei kunnen bezoekers genieten van een heerlijke barbecue onder het genot van een drankje. De avond begint om 19.00 uur en zal om 23.00 uur eindigen. De kosten zijn € 50.00 per persoon, inclusief barbecue en drankjes. […]

Het bericht Roast en toast Gimmert goes Alpe d’HuZes verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Donderdag 25 april 2019 07:30:00
  Ondernemend

Lentemarkt in Gemert

GEMERT - VVV Gemert-Bakel houdt op zondag 28 april weer de toeristische Lentemarkt samen met de Historische optocht van het Boerenbondsmuseum en Hartje Gemert. Op die dag zullen ook de winkels van Gemert open zijn.

Het bericht Lentemarkt in Gemert verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Donderdag 25 april 2019 07:00:00
  Nieuws

Wie kent wie: foto’s uit de Collectie Duppen

GEMERT – Vader en zoon Jan en Joop Duppen hebben meer dan een halve eeuw mensen gefotografeerd in Gemert en omstreken. Honderden rolletjes en filmpjes zijn bewaard gebleven en worden door Heemkundekring De Kommanderij Gemert gearchiveerd. Om te kunnen vaststellen wie er op de foto’s staan wordt de hulp van de lezers van het Gemerts […]

Het bericht Wie kent wie: foto’s uit de Collectie Duppen verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Donderdag 25 april 2019 07:00:00
  Nieuws

Karin Bloemen en Pieter Derks naar de Eendracht Gemert

GEMERT - Karin Bloemen, Pieter Derks en Veldhuis en Kemper staan het komende seizoen in De Eendracht Cultuurhuis. Het is best bijzonder dat een relatief klein theater deze grote namen weet te strikken. Over hoe dat gelukt is en wat er nog meer op het programma staat vertellen voorzitter van de programmaraad Ton Manders en bedrijfsleider Rita Vogels.

Het bericht Karin Bloemen en Pieter Derks naar de Eendracht Gemert verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Donderdag 25 april 2019 05:00:00
  Nieuws

De rust bij hole 8

Ik sjouw met mijn laptop nog even naar mijn favoriete plekje op Ven 4a. Ik kijk uit op hole 8 en ik pik de laatste zonnestralen mee van de dag. De serene rust en het weidse uitzicht zijn elke keer weer adembenemend. De kat van de overbuurvrouw huppelt gezellig achter me aan. Hij krijgt hier, […]

Het bericht De rust bij hole 8 verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.