Hartje Gemert - Een bruisend centrum vol leven!

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws in Gemert

Op de hoogte blijven van het allerlaatste nieuws uit Gemert en omstreken? Hartje Gemert maakt dit voor je mogelijk. De onderstaande nieuwsberichten worden real-time opgehaald vanuit het Gemerts Nieuwsblad. Klik op een nieuwsbericht om het originele artikel te openen.

  Woensdag 19 december 2018 09:39:02
  Ondernemend

19 december 2018

REGIO - Ook volgend jaar is de groei van de Nederlandse economie met 2,2% nog stevig. Na groeipercentages van 2,9% in 2017 en 2,6% in 2018 is de piek van de groei achter de rug. De groei vlakt af.

Het bericht 19 december 2018 verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Woensdag 19 december 2018 08:00:00
  Nieuws

Het aftellen is begonnen

Zondag viel de eerste sneeuw van deze winter. Een week te vroeg voor een witte Kerst. Maar we kruipen met zijn allen naar het einde van het jaar. Met een lampionnenoptocht hebben we eerder de kerststal in Gemert weer in gebruik genomen. Na de vernielingen van vorig jaar staan de beelden met hulp van sponsoren […]

Het bericht Het aftellen is begonnen verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Woensdag 19 december 2018 08:00:00
 

In de andere kernen zijn voldoende mogelijkheden voor zelfbouw

GEMERT – Bij het vaststellen van de Nota Grondprijzen 2019 draagt de gemeenteraad B&W van Gemert-Bakel middels een motie unaniem op, te zorgen voor voldoende zelfbouwkavels. Ook unaniem gaan de grondprijzen omhoog met vijf euro per vierkante meter.

Het bericht In de andere kernen zijn voldoende mogelijkheden voor zelfbouw verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Woensdag 19 december 2018 07:32:59
  Nieuws

‘Real-time’ verkeerstellingen op N279 vinden al jaren plaats’

GEMERT-BAKEL – Ondernemend Gemert-Bakel blijft strijden voor verbreding van de N279 tussen Veghel en Helmond. “Over het vervolg van onze acties zijn we in beraad”, geeft Martin Jacobs (BKG) namens de lokale ondernemersverenigingen aan. “Twee punten hebben onze speciale aandacht: het minimum aantal benodigde weggebruikers voor 2×2 en de verkeerstellingen die al jarenlang plaatsvinden op de […]

Het bericht ‘Real-time’ verkeerstellingen op N279 vinden al jaren plaats’ verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Woensdag 19 december 2018 07:22:11
  Sport

V.v. Gemert bekert verder na strafschoppen

GEMERT – V.v Gemert bekert verder na strafschoppen. De ploeg is dus ook na de winterstop nog op alle fronten actief. Wat ging het echter moeizaam dinsdagavond op een koud en winderig sportpark de Kollensteeg in Berghem. Tweedeklasser Berghem Sport bleek een taaie tegenstander die het Gemert erg lastig maakte. Uiteindelijk moesten er strafschoppen aan te […]

Het bericht V.v. Gemert bekert verder na strafschoppen verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Woensdag 19 december 2018 02:00:00
  Nieuws

Kickboksen tegen kanker

BOERDONK - Tijdens de Meijerijstad Fight Cancer Night strijden ondernemers samen tegen kanker. kanker. Hoe? Door samen de kickbokssport eigen te maken, door samen toe te leven naar het evenement op zaterdag 17 augustus 2019 en door samen zoveel mogelijk geld op te halen. Overigens is het ook mogelijk om namens een bedrijf iemand af te vaardigen.

Het bericht Kickboksen tegen kanker verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Dinsdag 18 december 2018 15:30:00
  Uit

Winterconcert in Elsendorp

ELSENDORP - Muziekvereniging Elsendorp en zangkoor Rejoice organiseren gezamenlijk een winterconcert op zaterdag 22 december.

Het bericht Winterconcert in Elsendorp verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Dinsdag 18 december 2018 14:40:04
  Uit

18 december 2018

GEMERT - Op vrijdag 28 december, Onnozele Kinderen, zullen de meest onnozele bands van Uden en Gemert, DOB Band en Hullie & Wai Band, een duo-optreden verzorgen Bai Dientje. Het optreden begint rond de klok van 21.00 uur. De DOB Band zal twee sets verzorgen en Hullie & Wai Band speelt één set.

Het bericht 18 december 2018 verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Dinsdag 18 december 2018 14:37:02
  Sport

Nederlaag met perspectief voor dames Were-Di

GEMERT - De dames van Were-Di speelden hun laatste wedstrijd van 2018 thuis met eigen publiek. Vooraf wisten ze dat ze flink aan de bak moesten; kampioenskandidaat VCE/PSV uit Eindhoven kwam op bezoek.

Het bericht Nederlaag met perspectief voor dames Were-Di verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Dinsdag 18 december 2018 14:05:22
  Nieuws

Gemert-Bakel kan toch in beroep tegen besluit N279

GEMERT-BAKEL – De gemeenteraad van Gemert-Bakel kan toch in beroep tegen het N279-besluit van Provinciale Staten. Het college laat deze beslissing aan de raad over, omdat daar de bevoegdheid ook ligt. De raadsleden zijn zojuist geïnformeerd over deze mogelijkheid. De lokale politiek kan een extra raadsvergadering laten inplannen om de N279 te bespreken. Uiterlijk 28 januari […]

Het bericht Gemert-Bakel kan toch in beroep tegen besluit N279 verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.