Hartje Gemert - Een bruisend centrum vol leven!

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws in Gemert

Op de hoogte blijven van het allerlaatste nieuws uit Gemert en omstreken? Hartje Gemert maakt dit voor je mogelijk. De onderstaande nieuwsberichten worden real-time opgehaald vanuit het Gemerts Nieuwsblad. Klik op een nieuwsbericht om het originele artikel te openen.

  Donderdag 27 februari 2020 07:39:11
  Sport

Wedstrijd van de week WAC Gemert

GEMERT – Donderdag 20 februari jl. troffen Vogels Metaalbewerking en Commanderij 3/Rooijackers Woninginrichting elkaar. Beide teams draaien een prima seizoen gelet op hun plek op de ranglijst. Commanderij 3/Rooijackers Woninginrichting bezet een mooie 3e plaats en Vogels Metaalbewerking is terug te vinden op de 5e plaats. Voor beide teams zaak om een goed resultaat te […]

Het bericht Wedstrijd van de week WAC Gemert verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Donderdag 27 februari 2020 06:00:00
  Sport

Gemert op bezoek bij Quick

GEMERT - Na het voetballoze carnavalsweekend gaat de bal weer rollen in de derde divisie. Aankomende zondag reist Gemert naar Den Haag, waar de statige Haagse Voetbal- en Cricketvereniging Quick de tegenstander is.
Gemert verloor twee weken geleden tegen vv Hoogland voor het eerst sinds lange tijd weer eens punten op eigen veld; 1-1.

Het bericht Gemert op bezoek bij Quick verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Woensdag 26 februari 2020 11:09:21
  In Beeld

Alle foto’s carnavalsoptochten 2020 Gemert-Bakel en Boekel

GEMERT-BAKEL/BOEKEL – Alle foto’s van de optochten in Gemert-Bakel en Boekel 2020 staan online. Gemerts Nieuwsblad zet ze voor je op een rijtje. Klik op de links voor de foto’s. Veel kijkplezier en tot carnaval 2021! Optochten gemeente Gemert-Bakel Optocht Drumknaauwers Gemert Optocht Pierewaaiers Bakel Optocht Bergkneuters Handel (deel 1) Optocht Bergkneuters Handel (deel 2) […]

Het bericht Alle foto’s carnavalsoptochten 2020 Gemert-Bakel en Boekel verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Woensdag 26 februari 2020 10:17:20
  In Beeld

Foto’s Tienercarnaval Gemert 2020

GEMERT – Jo van Es (RJ Foto Video) heeft een uitgrebreide fotoreportage van het Tienercarnaval in Gemert gemaakt. (Klik op de foto als je de hele afbeelding wil zien).

Het bericht Foto’s Tienercarnaval Gemert 2020 verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Woensdag 26 februari 2020 10:02:31
  In Beeld

Foto’s Boerenbruiloft Gemert 2020

GEMERT – Jo van Es (RJ Foto Video) maakte een fotoreportage van de Boerenbruiloft in Gemert. Hieronder vind je de foto’s.

Het bericht Foto’s Boerenbruiloft Gemert 2020 verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Dinsdag 25 februari 2020 20:14:08
  In Beeld

Foto’s optocht Gemert carnaval 2020

GEMERT –  Beter later dan nooit was de gedachte in Gemert. Dus werd de optocht uit vrees voor stormschade een dag opgeschoven. Jo van Es (RJ Foto Video) was er desondanks bij om voor het Gemerts Nieuwsblad een uitgebreide fotoreportage te maken (Klik op de foto als je de hele afbeelding wilt zien).

Het bericht Foto’s optocht Gemert carnaval 2020 verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Dinsdag 25 februari 2020 19:43:18
  In Beeld

Foto’s optocht Handel carnaval 2020

HANDEL – Weer of geen weer Handel laat zich al 800 jaar niet van de wijs brengen. De optocht maandag ging dan ook gewoon door. Jo van Es (RJ Foto Video) maakte een uitgebreide fotoreportage. (Klik op de foto als je de hele afbeelding wilt zien).   Uitslag Optocht Handel: Jeugd : 1 De Bergkneuter Academy […]

Het bericht Foto’s optocht Handel carnaval 2020 verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Dinsdag 25 februari 2020 18:38:00
  In Beeld

Foto’s optocht Milheeze carnaval 2020

MILHEEZE – Het boerenprotest was ook hoorbaar in de optocht van Milheeze. Marcel Bosmans maakte een uitgebreide fotoreportage van de carnavalsstoet in het Veenmollenrijk. (Klik op de foto als je de hele afbeelding wilt zien).

Het bericht Foto’s optocht Milheeze carnaval 2020 verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Dinsdag 25 februari 2020 15:33:27
  Nieuws

Zanger Ben Spierings uit Gemert overleden

GEMERT – Ben Spierings is vandaag, dinsdag 25 februari overleden. De Gemertse zanger stierf thuis op 60-jarige leeftijd na een kort ziekbed. Dat heeft zijn band op Facebook bekendgemaakt.  Spierings was een van de bekendste Neil Diamand-tributezangers. Bernard Janssen interviewde Ben Spierings kortgeleden voor het Gemerts Nieuwsblad.  

Het bericht Zanger Ben Spierings uit Gemert overleden verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Dinsdag 25 februari 2020 13:00:30
  In Beeld

Foto’s optocht Handel carnaval 2020 (2)

HANDEL –  Meer foto’s van de optocht in Handel, gemaakt door Teun Verkuijlen, Toos Wassink en Tiny Janssen. Bekijk ze hieronder.

Het bericht Foto’s optocht Handel carnaval 2020 (2) verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

Contact

Vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze pagina? Klik dan hier om contact op te nemen.