Hartje Gemert - Een bruisend centrum vol leven!

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws in Gemert

Op de hoogte blijven van het allerlaatste nieuws uit Gemert en omstreken? Hartje Gemert maakt dit voor je mogelijk. De onderstaande nieuwsberichten worden real-time opgehaald vanuit het Gemerts Nieuwsblad. Klik op een nieuwsbericht om het originele artikel te openen.

  Zaterdag 18 september 2021 05:00:00
  Nieuws

Martien van den Boom moest als kind naar het internaat

GEMERT-SINT-MICHIELSGESTEL – Het was op 3 september jongstleden exact zeventig jaar geleden dat Martien van den Boom zijn ouderlijk huis en zijn plekje in een boerengezin in de Pandelaarse Kampen moest verruilen voor Instituut Huize Ruwenberg, een internaat in Sint-Michielsgestel. Hij was op dat moment precies acht-en-een-half jaar!

Het bericht Martien van den Boom moest als kind naar het internaat verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Vrijdag 17 september 2021 12:55:51
  Nieuws

Derde gaslek Bisonstraat Gemert

GEMERT – Voor de derde keer in korte tijd is een gaslekkage bij werkzaamheden aan de Bisonstraat in Gemert. De gasleiding is vrijdag 17 september rond 11.40 uur geraakt. De brandweer is voor de gaslekkage uitgerukt. Met een hydraulische tang heeft zij de gastoevoer dichtgeknepen in afwachting van Enexis. Netbeheerder Enexis zal de gasleiding herstellen. […]

Het bericht Derde gaslek Bisonstraat Gemert verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Vrijdag 17 september 2021 05:00:00
  Nieuws

Thea en André spelen mee in Strijd om de Kathedraal

DE MORTEL – De aftrap van ‘Strijd om de Kathedraal’ is achter de rug, de locaties zijn gevonden, de audities gehouden, de keuzes gemaakt, de kaartverkoop gestart. Na de acteurs van ‘Van wor ik ben’ en ‘Weg uit de Peel’ zijn nu de medestrijders om de kathedraal aan zet. Het Gemerts Nieuwsblad sprak tijdens de allereerste leesrepetities met twee van deze ‘Trichterbossenaren’.

Het bericht Thea en André spelen mee in Strijd om de Kathedraal verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Donderdag 16 september 2021 12:30:00
  Nieuws

Francien Bergmans trots op titel Bakelse Bakelnaar

BAKEL - Met een hele waslijst aan vrijwilligsterswerk staat Francien Bergmans al ruim vijftig jaar midden in de Bakelse samenleving. Tijdens de afgelopen kermis wrd ze voor een vol terras verrast met de uitverkiezing tot Bakelse Bakelnaar. ‘Ik dacht dat we naar de harmonie en de schut zouden gaan kijken.’

Het bericht Francien Bergmans trots op titel Bakelse Bakelnaar verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Donderdag 16 september 2021 12:00:00
  Ondernemend

Samenwerking Commanderij College en bibliotheek verlengd

GEMERT - Vlak voor de zomervakantie heeft de feestelijke ondertekening plaatsgevonden van de samenwerkingsovereenkomst tussen Commanderij College vestiging Doregraaf en Bibliotheek De Lage Beemden.

Het bericht Samenwerking Commanderij College en bibliotheek verlengd verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Donderdag 16 september 2021 06:04:42
  Ondernemend

Zo check je of een autodealer betrouwbaar is

Misschien ben je aan het rondkijken voor een auto. Of heb je zelfs al een model bij een bepaalde dealer op het oog. Dan wil je natuurlijk graag weten of de autodealer wel betrouwbaar is. Dit zijn een paar tips om daar snel achter te komen. Ook helpen we je op weg met het kiezen […]

Het bericht Zo check je of een autodealer betrouwbaar is verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Donderdag 16 september 2021 05:00:00
  Ondernemend

KunstLokaal verbindt op vele manieren in Gemert-Bakel

GEMERT-BAKEL - Het is al lang wetenschappelijk bewezen dat het maken van muziek de hersenen en het zenuwstelsel positief kan beïnvloeden. Tijdens het spelen worden verschillende hersengebieden geactiveerd en bij het leren van een instrument worden nieuwe verbindingen en netwerken in de hersenen gemaakt. Dat alleen al is een goede reden om nu te starten met muzieklessen.

Het bericht KunstLokaal verbindt op vele manieren in Gemert-Bakel verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Donderdag 16 september 2021 05:00:00
  Nieuws

Nieuwe organisatie én ander thema Kwizzuth Milheeze

MILHEEZE - Met een overkoepelend thema en een uitgebalanceerde mix van zoekvragen en doe-opdrachten hoopt de nieuwe organisatie Kwizzuth nog aantrekkelijker te maken. Op zaterdag 6 november kan heel Milheeze zich voor de vierde keer op de populaire dorpsquiz storten. Met een heus eindexamen op 27 november als feestelijke afsluiter.

Het bericht Nieuwe organisatie én ander thema Kwizzuth Milheeze verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Woensdag 15 september 2021 22:30:00
  Nieuws

Speelhuisplein versierd met negen S-en

HELMOND - Sinds donderdag 9 september sieren er negen grote S-en op het plein voor het theater in Helmond. Zetels in allerlei soorten, maten, kleuren en stijlen die het grote Speelhuisplein aantrekkelijker maken voor buitenactiviteiten. Het kleurenpallet sluit aan bij de huisstijl van het theater, bestaande uit negen gestapelde S-en, die staan voor diversiteit.

Het bericht Speelhuisplein versierd met negen S-en verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Woensdag 15 september 2021 21:00:00
  Nieuws

Meehelpen met Schoon Gemert-Bakel

GEMERT-BAKEL - Op zaterdag 18 september wil Schoon Gemert-Bakel de gemeente weer wat schoner maken. Het is dan Wereldschoonmaakdag en Schoon Gemert-Bakel wil daar natuurlijk ook een steentje aan bijdragen.

Het bericht Meehelpen met Schoon Gemert-Bakel verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

Contact

Vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze pagina? Klik dan hier om contact op te nemen.