Hartje Gemert - Een bruisend centrum vol leven!

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws in Gemert

Op de hoogte blijven van het allerlaatste nieuws uit Gemert en omstreken? Hartje Gemert maakt dit voor je mogelijk. De onderstaande nieuwsberichten worden real-time opgehaald vanuit het Gemerts Nieuwsblad. Klik op een nieuwsbericht om het originele artikel te openen.

  Maandag 12 april 2021 11:35:03
 

Presentatie Talent BMX Team 2021

HANDEL - Op zondag 11 april vond de presentatie plaats van het Talent BMX Team uit Handel. Ook in 2021 zal dit team weer deelnemen aan diverse fietscrosswedstrijden in binnen- en buitenland en hopelijk zal dit, in tegenstelling tot 2020, ook weer mogelijk zijn.

Het bericht Presentatie Talent BMX Team 2021 verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Maandag 12 april 2021 10:01:14
  Nieuws

Nieuwe vaccinatielocatie in Uden

UDEN - GGD Hart voor Brabant bereidt zich voor om 91.000 vaccinaties per week te zetten. Met de opening van de vaccinatielocatie in Uden schaalt GGD Hart voor Brabant verder op om grootschalig te vaccineren tegen het coronavirus. Over enkele weken wordt de locatie aan de Prior van Milstraat 14a in gebruik genomen.

Het bericht Nieuwe vaccinatielocatie in Uden verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Maandag 12 april 2021 05:00:00
  Nieuws

Collectie Duppen: wie is wie?

GEMERT – Vader Jan en zoon Joop Duppen hebben meer dan een halve eeuw mensen gefotografeerd in Gemert en omstreken. Honderden rolletjes en filmpjes zijn bewaard gebleven en worden door Heemkundekring De Kommanderij Gemert gearchiveerd. Om vast te kunnen stellen wie er op de foto’s staan, wordt de hulp van het Gemerts Nieuwsblad ingeroepen. Lezers […]

Het bericht Collectie Duppen: wie is wie? verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Zondag 11 april 2021 05:00:00
  Nieuws

Vier viooltjes

“U mag wel even voor, hoor”, zei de vriendelijke mevrouw bij de kassa van de supermarkt. “Fijn, dat is aardig van u”, antwoordde ik. Ik had in mijn wagentje alleen de fietspomp uit de actie die vandaag startte. Zij had volgens een snelle schatting twintig dingen, dus ik was blij met haar aanbod. Normaal gesproken […]

Het bericht Vier viooltjes verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Zaterdag 10 april 2021 09:07:07
  Nieuws

Zeskamp Bakel 2021 gaat niet door

BAKEL  – Zeskamp Bakel gaat ook in 2021 niet door.Volgens de organisatie kan het event niet op veilige en verantwoorde manier georganiseerd worden. Ook vorig jaar was corona de spelbreker voor de Zeskamp in Bakel.

Het bericht Zeskamp Bakel 2021 gaat niet door verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Vrijdag 09 april 2021 06:22:44
  Nieuws

Caroline van den Elsen burgemeester Boekel

BOEKEL – Caroline van den Elsen wordt voorgedragen als nieuwe burgemeester van  Boekel. De 51-jarige oud-wethouder van Veghel volgt per 1 juni 2021 in Boekel Pierre Bos op.  Bos gaat dit jaar met pensioen. Van den Elsen komt zelf uit een dorp. Ze woont al bijna haar hele leven in Eerde, momenteel met haar partner […]

Het bericht Caroline van den Elsen burgemeester Boekel verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Vrijdag 09 april 2021 05:00:00
  Nieuws

Vruuger

Zondagmorgen, we zijn op bezoek bij mijn schoonouders en zoals zo vaak gaat het gesprek over de gebeurtenissen in het dorp. We beginnen over iets wat nu gebeurd is en al gauw gaat het gesprek over vroeger of over mensen die al enige tijd zijn overleden of wie familie is van wie, wie waar woonde. […]

Het bericht Vruuger verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Vrijdag 09 april 2021 05:00:00
  Nieuws

Nieuw in Bakel: De Verjaardagwinkel

BAKEL - Als een kindje uitgenodigd wordt op een verjaardag en niet kan komen omdat er geen geld is voor een cadeautje of met lege handen staat… dat gevoel wil toch niemand? Om die reden starten de Bakelse dorpsondersteuners samen met Liesbeth Vriens het vrijwilligersinitiatief De Verjaardagwinkel.

Het bericht Nieuw in Bakel: De Verjaardagwinkel verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Donderdag 08 april 2021 14:00:00
  Uit

Online KennisFabriek De Lage Beemden

GEMERT-BAKEL - Op donderdag 29 april van 18.30 tot 19.30 uur organiseert Bibliotheek De Lage Beemden een online KennisFabriek. Kindertherapeut Maaike Dortmans verzorgt een workshop voor kinderen van 8 tot en met 14 jaar die wel eens stress en spanning ervaren. Aanmelden kan via www.bibliotheeklagebeemden.nl.

Het bericht Online KennisFabriek De Lage Beemden verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Donderdag 08 april 2021 13:46:01
  Nieuws

Gemert-Bakel steunt opening terrassen

GEMERT-BAKEL – Het college van Gemert-Bakel sluit zich aan bij de oproep van de horeca om de terrassen met voorrang te openen. Dat meldt het gemeentebestuur op Facebook. Eerder riepen burgemeesters van grote steden al op tot het openen van de terrassen.

Het bericht Gemert-Bakel steunt opening terrassen verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

Contact

Vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze pagina? Klik dan hier om contact op te nemen.