= Accepteert cadeaubonnen
  = Verkoopt cadeaubonnen
Hartje Gemert - Een bruisend centrum vol leven!

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws in Gemert

Op de hoogte blijven van het allerlaatste nieuws uit Gemert en omstreken? Hartje Gemert maakt dit voor je mogelijk. De onderstaande nieuwsberichten worden real-time opgehaald vanuit het Gemerts Nieuwsblad. Klik op een nieuwsbericht om het originele artikel te openen.

  Donderdag 20 juni 2019 09:27:59
  Uit

Passepartouts en barbecue-kaarten

DE MORTEL - De bezoekers van Mortel Kermis kunnen zich al voor de kermisdagen voorzien van kaarten voor de attracties en voor de dorpsbarbeque op zaterdag 29 juni. Op zaterdag 22 juni om 18.00 uur is er in de soosruimte van De Sprank een voorverkoop van passepartouts en dagkaarten.

Het bericht Passepartouts en barbecue-kaarten verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Donderdag 20 juni 2019 09:24:50
  Sport

Voorbereiding Gemert begint op 23 juli

GEMERT - De voorbereiding van Gemert 1 vop het nieuwe seizoen begint op dinsdag 23 juli. Dan staat de eerste training op het programma voor de nieuwbakken derdedivisionist.

Het bericht Voorbereiding Gemert begint op 23 juli verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Donderdag 20 juni 2019 09:23:10
  Sport

Triathlongroep sterk in Terheijden

GEMERT - Op was Triathlon Groep Gemert sterk vertegenwoordigd in de triathlon van Terheijden. Maar liefst zeven triatleten namen hier zondag 9 juni aan deel, zes aan de kwart afstand en één aan de halve afstand.

Het bericht Triathlongroep sterk in Terheijden verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Donderdag 20 juni 2019 07:00:00
  Nieuws

In de hangmat: Noortje Huvenaars

GEMERT – Vandaag stapt wiskundedocent Noortje Huvenaars (21) in onze hangmat. Ze geeft les op het Commanderij College in Gemert en combineert dit met de deeltijdopleiding wiskunde op de Fontys in Tilburg. Daarnaast zette ze zich, samen met Maite Vereijken, in voor de afgelopen Alpe d’HuZes, waarbij zij samen een mooi bedrag hebben opgehaald voor het onderzoek naar kanker.

Het bericht In de hangmat: Noortje Huvenaars verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Woensdag 19 juni 2019 12:00:00
  Sport

Zeskamp KPJ Venhorst 2019

VENHORST - Met Pinksteren was het in Venhorst voor de 25e keer zeskamp, dat georganiseerd werd door KPJ Venhorst, voor teams uit Venhorst, Boekel en omstreken. Zoals altijd begon dit met een skônne gezellige playbackavond in de feesttent op het evenemententerrein.
Waarbij veel punten te behalen waren, die meetellen voor het zeskamp op maandag.

Het bericht Zeskamp KPJ Venhorst 2019 verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Woensdag 19 juni 2019 07:00:00
  Nieuws

Gemert-Bakel was in de ban van de Geldkoffer

GEMERT-BAKEL - Gemert-Bakel was dagenlang in de ban van de Geldkoffer. Ruim 550 mensen hadden zich aangemeld voor de gratis zoektocht. Aan de hand van hints, door het beantwoorden van vragen en puzzels bij lokale horeca, winkels, online en in het Gemerts Nieuwsblad, gingen zij op jacht naar de koffer en de bijbehorende beloning van 1000 euro. Een vriendengroep uit Handel was de gelukkige vinder.

Het bericht Gemert-Bakel was in de ban van de Geldkoffer verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Woensdag 19 juni 2019 07:00:00
  Nieuws

Nieuwsflits

En dan nu het nieuws waar de meeste van mijn klanten elk jaar weer van schrikken, ik heb over een week vakantie! En zoals altijd zit deze week alweer zo vol als een ‘potje mi pieren’. Deze week afgesloten met een bestuursvergadering van OVB en dat zorgt dat er nog even wat dingen van mijn […]

Het bericht Nieuwsflits verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Woensdag 19 juni 2019 05:00:00
  Nieuws

Vliegveld

Het opmerkelijkste nieuws de afgelopen twee weken was, volgens mij, het nieuws dat het ministerie van Defensie plannen heeft met vliegveld De Peel. Niet iedereen kan zich nog herinneren dat vóór 1993 het militaire vliegveld nog gewoon in gebruik was. Al die tijd daarna heeft het een soort slapend bestaan geleid en nu worden er […]

Het bericht Vliegveld verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Woensdag 19 juni 2019 05:00:00
  Nieuws

Mien en Martien de Bruijn-Althuizen

ELSENDORP - “Kijk eens wat er gebeurt als je met z'n tweeën begint.” Martien laat trots de statiefoto met alle kinderen, klein- en achterkleinkinderen zien. Veertig personen! Dit is het verhaal van het eerste briljanten huwelijk in het Gouden Dorp.

Het bericht Mien en Martien de Bruijn-Althuizen verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Woensdag 19 juni 2019 05:00:00
  Uit

Vijfde editie Classic Car Event Bakel

BAKEL - De Bakelse Mini Club organiseert voor de vijfde keer het Classic Car Event. Naast allerlei klassieke auto's, brommers en motoren, zijn op zondag 30 juni ook vrachtauto’s wederom van harte welkom.

Het bericht Vijfde editie Classic Car Event Bakel verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

Contact

Vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze pagina? Klik dan hier om contact op te nemen.