= Accepteert cadeaubonnen
  = Verkoopt cadeaubonnen
Hartje Gemert - Een bruisend centrum vol leven!

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws in Gemert

Op de hoogte blijven van het allerlaatste nieuws uit Gemert en omstreken? Hartje Gemert maakt dit voor je mogelijk. De onderstaande nieuwsberichten worden real-time opgehaald vanuit het Gemerts Nieuwsblad. Klik op een nieuwsbericht om het originele artikel te openen.

  Donderdag 05 december 2019 15:12:05
  Ondernemend

Voordelen van investeren in energiebesparende maatregelen

Nederland moet uiterlijk in 2050 van het aardgas af zijn. Daarom is het noodzakelijk dat we onze woningen verduurzamen. Voor veel mensen heeft dit geen prioriteit, omdat zij denken dat dit erg prijzig is. Toch is het erg slim om te investeren in energiebesparende maatregelen. Dit is namelijk niet alleen goed voor het klimaat, maar […]

Het bericht Voordelen van investeren in energiebesparende maatregelen verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Donderdag 05 december 2019 10:27:13
  Uit

Mandenvlechten in Gemert

GEMERT - Heerlijck Hopveld de tuinen van VELT- Gemert organiseert een cursus mandenvlechten van vier middagen in januari en februari. In vier lessen van drie uur leren deelnemers de basistechnieken.

Het bericht Mandenvlechten in Gemert verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Donderdag 05 december 2019 10:24:38
  Uit

Hippe Gasten in Het Speelhuis

HELMOND - De internationaal bekende rockband Hippe Gasten komt op 14 december naar Het Speelhuis! Met hun rock-hits speciaal voor kids maken ze stilzitten onmogelijk. Een echte theatertour vol met liedjes en andere bijzondere momenten!

Het bericht Hippe Gasten in Het Speelhuis verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Donderdag 05 december 2019 08:47:00
  Sport

Wintersurvivalzwemmen

GEMERT – Buiten wordt het steeds kouder en kouder en volgens de kalender komt de laatste zwemles van 2019 steeds dichterbij. Twee perfecte ingrediënten voor een grandioze survival-zwemles bij de Gemertse Watervrienden. Op 14 december organiseren de Gemertse Watervrienden een wintersurvival. Alle kinderen die minimaal een zwemdiploma C bezitten, mogen zich hiervoor aanmelden en zijn […]

Het bericht Wintersurvivalzwemmen verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Donderdag 05 december 2019 08:00:00
  Nieuws

In de Biechtstoel: Susan Fransen

GEMERT - Lange tijd gaf Susan Fransen leiding aan de bibliotheek. Toch is zij niet de wandelende definitie van een boekenwurm. Verhalen kunnen immers ook op een andere manier bij de mensen worden gebracht. Via de Biechtstoel bijvoorbeeld.

Het bericht In de Biechtstoel: Susan Fransen verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Woensdag 04 december 2019 13:00:00
  Nieuws

‘Sociale schaatsbaan’ bindmiddel bij Boerenbondsmuseum

GEMERT – Het Winterpleinfestijn is van 14 december tot en met 5 januari terug in het Boerenbondsmuseum. Het Gemertse ijsspektakel vindt dit jaar voor de achttiende keer plaats.

Het bericht ‘Sociale schaatsbaan’ bindmiddel bij Boerenbondsmuseum verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Woensdag 04 december 2019 13:00:00
  Nieuws

Vijfmaal vier generaties in Gemert-Bakel

GEMERT – De familie Van Dooren is er trots op vijf keer vier generaties in de familie te hebben. Op de foto staan van links naar rechts Eefje Hartveld-Verbeek (32), Bente Hartveld (1), Sylvia Verbeek-van Dooren (62), Leentje van Dooren-Bosmans (86), Tess van Gemert (7), Marja van Dijk-van Dooren (60), Aafke van Dijk (32), IJfke […]

Het bericht Vijfmaal vier generaties in Gemert-Bakel verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Woensdag 04 december 2019 08:00:00
  Nieuws

Gelijke kansen met Gemertse koffie

GEMERT – Usawa betekent gelijkwaardigheid in het Swahili. Usawa Coffee geeft meer mensen in Tanzania en Nederland gelijke kansen. Irene Florence Mkwawa-Kasyaniu, ambassadeur van de Afrikaanse republiek in ons land, ging maandag op de koffie in Gemert om zich te laten informeren over het innovatieve initiatief van Pieter Staadegaard.

Het bericht Gelijke kansen met Gemertse koffie verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Woensdag 04 december 2019 06:00:00
  Ondernemend

Uniek wonen in De Berken voor jong en oud

MILHEEZE - Vanaf 1 januari 2020 is het unieke concept van woonlocatie De Berken een feit. De droom van woningcorporatie Goed Wonen Gemert, Trend Zorg Helmond en de Zorgboog is uitgekomen. Een thuis bieden aan mensen van verschillende leeftijden.

Het bericht Uniek wonen in De Berken voor jong en oud verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Woensdag 04 december 2019 06:00:00
  Nieuws

Magneet aan de horizon (2)

GEMERT – In de column die Maarten Mols dit keer voor het Gemerts Nieuwsblad schreef, kunt u lezen waarom hij deze titel ook gaf aan zijn naderende columnbundel. Uit reacties op zijn stukjes blijkt vaak dat ze de lezer een glimlach bezorgen. Of dat hij de lezer met een originele invalshoek net even extra aan […]

Het bericht Magneet aan de horizon (2) verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

Contact

Vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze pagina? Klik dan hier om contact op te nemen.