= Accepteert cadeaubonnen
  = Verkoopt cadeaubonnen
Hartje Gemert - Een bruisend centrum vol leven!

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws in Gemert

Op de hoogte blijven van het allerlaatste nieuws uit Gemert en omstreken? Hartje Gemert maakt dit voor je mogelijk. De onderstaande nieuwsberichten worden real-time opgehaald vanuit het Gemerts Nieuwsblad. Klik op een nieuwsbericht om het originele artikel te openen.

  Maandag 21 oktober 2019 12:00:00
  Sport

Venhorst buigt voor Volharding

VENHORST - Venhorst verloor vorige week duidelijk van Olympia ’18 en moest zondag naar Vierlingsbeek om tegen Volharding weer eens een goed resultaat te behalen. Ondanks de constant neerdruppelende nattigheid van boven was de stemming onder de meegereisde supporters positief.

Het bericht Venhorst buigt voor Volharding verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Maandag 21 oktober 2019 09:56:37
  Uit

Herfstswing en Vinylclub in De Bunker

GEMERT - Zaterdagavond vindt in De Bunker in Gemert de traditionele Herfstswing plaats. Het muzikale weekend begint al op onderdag als John Blek een Tuney-concert geeft. Als tussendoortje komt op vrijdag de Vinylclub bij elkaar.

Het bericht Herfstswing en Vinylclub in De Bunker verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Maandag 21 oktober 2019 09:36:46
  Sport

Drie kampioenen Talent BMX Team

HANDEL - Het BMX afdelingskampioenschap Zuid is een competitie die uit acht wedstrijden bestaat. Zeven wedstrijden tellen mee en men moet aan minimaal zeven (vanaf 13 jaar) of vier (tot en met 12 jaar) wedstrijden hebben deelgenomen om in aanmerking te komen voor een eindprijs. Met de achtste wedstrijd in Valkenswaard werd het fietscrossseizoen 2019 afgesloten.

Het bericht Drie kampioenen Talent BMX Team verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Maandag 21 oktober 2019 09:18:51
  Sport

WAC Gemert Wedstrijd van de Week

GEMERT - Donderdag 17 oktober troffen bij WAC Gemert JR Dakbedekkingen, promovendus uit de tweede klasse, en Minn 10 Menswear/’t Ridderhof, degradant uit de hoofdklasse en het team van de week, elkaar in een levendig en boeiend duel.

Het bericht WAC Gemert Wedstrijd van de Week verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Zondag 20 oktober 2019 07:00:00
  Nieuws

Columnbundel Maarten Mols

GEMERT - Komend voorjaar verschijnt het boek ‘Magneet aan de horizon’ met de beste columns van Maarten Mols. Het bevat een dertigtal in het Gemerts Nieuwsblad gepubliceerde stukjes en evenzoveel ‘verse’ teksten. Ongeveer twintig columns gaan over zijn tienwekentocht naar Santiago de Compostella.

Het bericht Columnbundel Maarten Mols verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Zondag 20 oktober 2019 07:00:00
  Nieuws

Het Calimerocomplex

Vrijdagmiddag. Weekend! Eindelijk naar De Efteling! Reden voor een vriendelijke begroeting op het schoolplein, aldus mijn kwartet. Gevolgd door een prangende vraag… ‘Wanneer gaan we?’ Ofschoon ik er niet elk jaar kom, geef ik toe dat ik er niet vies van ben. Sterker nog, dit pretpark maakt iets los in mij. Dat brengt mij bij […]

Het bericht Het Calimerocomplex verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Zaterdag 19 oktober 2019 21:57:51
  In Beeld

Halloween Gezins Griezeltocht ZUTh Gemert

GEMERT – Danny van Schijndel maakte een fotoreportage van de Halloween Gezins Griezeltocht van ZUTh Gemert.

Het bericht Halloween Gezins Griezeltocht ZUTh Gemert verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Zaterdag 19 oktober 2019 12:00:00
  Uit

Karin Bloemen ‘old school’ in Gemert

GEMERT - Karin Bloemen is bekend van haar grote, extravagante personality shows, maar haar eerste grote liefde is toch: zingen! Op vrijdag 25 oktober staat ze in De Eendracht in Gemert.

Het bericht Karin Bloemen ‘old school’ in Gemert verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Zaterdag 19 oktober 2019 08:00:00
  Nieuws

Extra controles op fietsverlichting

GEMERT- De politie gaat de komende weken extra controleren op fietsverlichting. Om mensen hierop te attenderen hebben wijkagenten in Gemert-Oost Jeroen van Aarle en Jamie Nicholls biologisch afbreekbare tags gezet op een aantal fietspaden en –stroken. “Door ervoor te zorgen dat de verlichting van je eigen fiets en die van je ouders, grootouders of kinderen […]

Het bericht Extra controles op fietsverlichting verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Zaterdag 19 oktober 2019 07:00:00
  Nieuws

Toegankelijkheid De Specht verbeterd

HANDEL – Natuur Educatie Centrum De Specht is voor een nog breder publiek toegankelijk gemaakt. Mensen in een rolstoel of met een kinderwagen kunnen nu ook het buitenterrein bezoeken.

Het bericht Toegankelijkheid De Specht verbeterd verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

Contact

Vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze pagina? Klik dan hier om contact op te nemen.