= Accepteert cadeaubonnen
  = Verkoopt cadeaubonnen
Hartje Gemert - Een bruisend centrum vol leven!

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws in Gemert

Op de hoogte blijven van het allerlaatste nieuws uit Gemert en omstreken? Hartje Gemert maakt dit voor je mogelijk. De onderstaande nieuwsberichten worden real-time opgehaald vanuit het Gemerts Nieuwsblad. Klik op een nieuwsbericht om het originele artikel te openen.

  Zondag 18 augustus 2019 17:00:00
  Nieuws

Nieuwe Alpha start in Elsendorp

ELSENDORP - Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha. Alpha is een introductie in het christelijk geloof die ook in Elsendorp wordt aangeboden. Wereldwijd hebben ruim 24 miljoen mensen in 169 landen een Alpha gevolgd.

Het bericht Nieuwe Alpha start in Elsendorp verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Zondag 18 augustus 2019 09:00:00
  Uit

11e Peellandrit De Vette Bougie

REGIO - Oldtimer bromfietsclub 'De Vette Bougie' houdt op zaterdag 24 augusstus voor de 11e keer een toertocht voor oldtimer bromfietsen, solexen, snorscooters en oldtimer motoren met een open inschrijving. Iedere liefhebber is welkom.

Het bericht 11e Peellandrit De Vette Bougie verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Zondag 18 augustus 2019 05:00:00
  Nieuws

Alzheimercafé in september

GEMERT-BAKEL - LAARBEEK. Na de zomervakantie start op dinsdag 10 september weer het Alzheimercafé Gemert-Bakel en Laarbeek. Die avond is het onderwerp: Onder curatele, bewindvoering en mentorschap.

Het bericht Alzheimercafé in september verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Zaterdag 17 augustus 2019 10:49:26
  In Beeld

Optocht en prijsuitreiking KVW Gemert in beeld

GEMERT – De optocht en prijsuitreiking vormen de traditionele afsluiting van de Kindervakantieweek in Gemert. Danny van Schijndel was erbij en maakte bijgaande fotoreportage. Klik op een afbeelding voor een vergroting. Je kunt ook helemaal onderaan (onder ‘Dit kan u ook interesseren’) klikken en door de foto’s scrollen.

Het bericht Optocht en prijsuitreiking KVW Gemert in beeld verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Zaterdag 17 augustus 2019 10:15:59
  In Beeld

Kindervakantieweek Gemert: Foto’s vrijdag (deel 2)

GEMERT – De Kindervakantieweek in Gemert beleefde gisteren zijn laatste dag. Danny van Schijndel was erbij en maakte bijgaande fotoreportage. Klik op een afbeelding voor een vergroting. Je kunt ook helemaal onderaan (onder ‘Dit kan u ook interesseren’) klikken en door de foto’s scrollen.

Het bericht Kindervakantieweek Gemert: Foto’s vrijdag (deel 2) verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Zaterdag 17 augustus 2019 10:00:00
  Nieuws

Nieuwe dorpsondersteuners in Gemert-Bakel

GEMERT-BAKEL - Sinds kort zijn er twee nieuwe dorpsondersteuners actief in Gemert-Bakel. Zij willen zich graag aan u voorstellen.

Het bericht Nieuwe dorpsondersteuners in Gemert-Bakel verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Zaterdag 17 augustus 2019 10:00:00
  Nieuws

Wunderbar!

‘Regel er dan ook maar een overnachting bij!’ Waar we ook heengaan… Een kinderverjaardag, 25-jarige bruiloft of concert. Mijn naam is Bob. Amsterdam is goed te doen, maar toen we kaartjes hadden voor een concert in Keulen, voelde ik aan mijn water dat het eclatante gitaarspel van Matthew Bellamy zou eindigen in een anticlimax als […]

Het bericht Wunderbar! verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Zaterdag 17 augustus 2019 07:00:00
  Nieuws

Terug naar het Borretplein: De gijzeling besproken

GEMERT - De aanstaande septembermaand staat in Brabant in het teken van de bevrijding, nu vijfenzeventig jaar geleden. Daarom stonden we op zondag 4 augustus jongstleden nog eens stil bij de gijzeling, nu bijna tachtig jaar geleden, op het Ridderplein, dat destijds het Borretplein heette.

Het bericht Terug naar het Borretplein: De gijzeling besproken verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Vrijdag 16 augustus 2019 21:13:35
  In Beeld

Kindervakantieweek Gemert: foto’s vrijdag (deel 1)

GEMERT – De Kindervakantieweek in Gemert beleefde vandaag zijn slotdag. Danny van Schijndel was erbij en maakte bijgaande fotoreportage. Klik op een afbeelding voor een vergroting. Je kunt ook onderaan (onder ‘Dit kan u ook interesseren) op een afbeelding klikken en door de rest van de foto’s scrollen.

Het bericht Kindervakantieweek Gemert: foto’s vrijdag (deel 1) verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Vrijdag 16 augustus 2019 13:00:00
  Nieuws

Prijswinnaars Klimklassement

GEMERT - Het was de leukste Tour in jaren. Spannend tot en met het laatste weekeinde en met uiteindelijk een nieuwe winnaar. Een uitdaging kortom voor de voorspellers. Natuurlijk was het extra mooi dat er weer eens een Nederlander bij de kanshebbers horen. Gemerts Nieuwsblad en Omroep Centraal organiseerden samen met B en F Media en Tourploeg.nl het Jumbo/TWC Gemert Klimklassement.

Het bericht Prijswinnaars Klimklassement verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

Contact

Vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze pagina? Klik dan hier om contact op te nemen.