Hartje Gemert - Een bruisend centrum vol leven!

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws in Gemert

Op de hoogte blijven van het allerlaatste nieuws uit Gemert en omstreken? Hartje Gemert maakt dit voor je mogelijk. De onderstaande nieuwsberichten worden real-time opgehaald vanuit het Gemerts Nieuwsblad. Klik op een nieuwsbericht om het originele artikel te openen.

  Zondag 29 januari 2023 13:00:00
  Nieuws

Stuurman: Italiaans temperament

Ja hoor, alle vooroordelen kloppen over Italiaans temperament in het verkeer. Nou ja, bijna alle, want tijdens elf dagen reizen door Piemonte, Lombardije, Veneto, Emilia-Romagna, Toscane en Liguria konden we […]

Het bericht Stuurman: Italiaans temperament verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Zondag 29 januari 2023 06:35:00
  Geen categorie

Tienercarnaval Gemert driedaags feest

GEMERT - Zoals de kop al zegt. De 29e jaargang van Tienercarnaval Gemert staat alweer voor de deur en de organisatie is er helemaal klaar voor. Na een hick-up van 2 jaar lijkt het nog als gisteren dat iedereen in een overvolle theaterzaal stonden te feesten op de carnavals dreunen.

Het bericht Tienercarnaval Gemert driedaags feest verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Zaterdag 28 januari 2023 09:14:00
  Auto

Stoere zuinigheid: Rijden met de Renault Austral techno mild hybrid avanced 130

Stoer, zuinig en ruim: maakt de nieuwe Renault Austral deze beloften waar? Gemerts Nieuwsblad maakte een uitgebreide proefrit met de 130 pk mild hybrid-versie. Die staat bij Renault Vogels Gemert in de showroom.

Het bericht Stoere zuinigheid: Rijden met de Renault Austral techno mild hybrid avanced 130 verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Zaterdag 28 januari 2023 06:00:00
  Nieuws

Boekel is veilige haven voor Marina en haar kinderen: ‘Onze stad ligt nog steeds onder vuur’

BOEKEL - De toekomst is onzeker, maar voorlopig zijn ze veilig. Marina Afanasiéva woont met haar twee kinderen Alina(15) en Milina(12) in Boekel. Tien maanden geleden moesten ze op de vlucht voor het oorlogsgeweld in Oekraïne.

Het bericht Boekel is veilige haven voor Marina en haar kinderen: ‘Onze stad ligt nog steeds onder vuur’ verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Vrijdag 27 januari 2023 11:01:39
  Nieuws

Voorleesontbijt op ’t Einder in Gemert

GEMERT – Bij Peuterwerk `t Einder in Gemert vond op 24 januari het jaarlijks voorleesontbijt plaats. Tijdens het ontbijt waar peuters volop van genoten werden zij voorgelezen door Luuk Vlemmings […]

Het bericht Voorleesontbijt op ’t Einder in Gemert verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Vrijdag 27 januari 2023 11:00:00
  Nieuws

Hectisch

Het is zondagmorgen best vroeg voor een zondagmorgen en ik ben op weg om een flinke ronde te gaan lopen met mijn teckelvriendin. We willen de weg oversteken naar de […]

Het bericht Hectisch verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Vrijdag 27 januari 2023 06:00:00
  Nieuws

Mien Delisse-van den Bergh 70 jaar lid bij Zij-Actief

GEMERT – Mien Delisse viert een uitzonderlijk jubileum. Daar hoort een gesprek over de goede, oude tijd bij. Mien vroeg om een klein uitstel, “want ik moet eerst nog op het Boerenbondsmuseum aan de kinderen van de Jenaplanschool voordoen hoe we vroeger onze sokken stopten”.

Het bericht Mien Delisse-van den Bergh 70 jaar lid bij Zij-Actief verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Vrijdag 27 januari 2023 06:00:00
  Sport

Pupil van de Week bij Gemert-Quick

Naam: Femke Lam Leeftijd: 11 jaar Woonplaats: Gemert School: Groep 7 De Samenstroom Team: JO11-6JM Positie: Middenvelder Favoriete club: PSV Favoriete speler: Kylian Mbappé Hobby’s: Voetbal, technisch lego, trampoline springen

Het bericht Pupil van de Week bij Gemert-Quick verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Vrijdag 27 januari 2023 05:30:00
  Nieuws

Skôn Handel

HANDEL - Op zondag 29 januari gaan de vrijwilligers van Schoon Gemert-Bakel in Handel zwerfvuil ruimen. Er wordt om 10.00 uur verzameld bij de kerk van Handel. De vrijwilligers gaan dan samen zo'n twee uur zwerfvuil rapen.

Het bericht Skôn Handel verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Donderdag 26 januari 2023 08:28:53
  Ondernemend

Is de keuken nog goed, maar bent u uitgekeken op de kleur ?

ELSENDORP – Is de keuken nog goed, maar bent u uitgekeken op de kleur ? Dan is het spuiten van de keukenfronten een goede oplossing. Door de fronten van de […]

Het bericht Is de keuken nog goed, maar bent u uitgekeken op de kleur ? verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

Contact

Vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze pagina? Klik dan hier om contact op te nemen.