Hartje Gemert - Een bruisend centrum vol leven!

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws in Gemert

Op de hoogte blijven van het allerlaatste nieuws uit Gemert en omstreken? Hartje Gemert maakt dit voor je mogelijk. De onderstaande nieuwsberichten worden real-time opgehaald vanuit het Gemerts Nieuwsblad. Klik op een nieuwsbericht om het originele artikel te openen.

  Dinsdag 25 januari 2022 18:10:46
  Nieuws

Horeca en cultuur mogen weer open

NEDERLAND – Horeca en cultuur mogen vanaf morgen weer open. Daaraan zijn wel voorwaarden verbonden. Zo is bij ieder bezoek een coronapas verplicht voor 13-plussers en is de uiterste sluitingstijd 22.00 uur.  Ook sportwedstrijden met publiek is onder voorwaarden weer mogelijk. De quarantaineregels voor het basis- en voortgezet onderwijs worden versoepeld. Dat hebben premier Mark […]

Het bericht Horeca en cultuur mogen weer open verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Dinsdag 25 januari 2022 17:00:00
  Nieuws

Harvey Otten schrijft roman over Virmundt

GEMERT - Op 21 januari is Virmundt verschenen, een historische roman over Ambrosius van Virmundt, een Zuid-Nederlandse ridder van Duitsen bloed. Het boek werd geschreven door de in Amsterdam wonende Harvey Otten, die opgroeide in Gemert.

Het bericht Harvey Otten schrijft roman over Virmundt verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Dinsdag 25 januari 2022 14:00:00
  Ondernemend

Gratis koffie om heropening Gemert centrum te vieren

GEMERT – Na een periode van lockdown zijn afgelopen week de winkels in Gemert centrum weer geopend. Voor winkeliers was dit een heel mooi moment. Het geduld van de Gemertse horecaondernemers werd nog iets langer op de proef gesteld, maar deze week is het zover: ook de horeca mag weer open.

Het bericht Gratis koffie om heropening Gemert centrum te vieren verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Dinsdag 25 januari 2022 13:30:00
  Nieuws

Eerste actie project Weerbaar buitengebied

GEMERT-BAKEL - Het project Weerbaar buitengebied is afgelopen donderdag van start gegaan. Politie en gemeente gingen samen op pad om met bewoners van het buitengebied in gesprek te gaan.

Het bericht Eerste actie project Weerbaar buitengebied verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Dinsdag 25 januari 2022 13:00:00
  Nieuws

Ergernissen

Waar erger ik me nou aan? Niet aan zo heel veel dingen omdat ik een vrij positief iemand ben. Ik ben ook geen opgefokte rijder. Je hebt van die autorijders die achter je zitten te “duwen” en dan uiteindelijk sta je samen voor hetzelfde rode stoplicht. Ik krijg dan wel de neiging om mijn duim […]

Het bericht Ergernissen verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Dinsdag 25 januari 2022 08:00:00
  Sport

Het draait eindelijk weer om korfballen

MILHEEZE - Op 15 januari hebben alle jeugdteams binnen MKV in de ochtend eindelijk weer mogen trainen. Ondanks de kou hadden de trainsters leuke spellen bedacht, waar de meiden goed warm door bleven.

Het bericht Het draait eindelijk weer om korfballen verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Dinsdag 25 januari 2022 06:00:00
  Nieuws

De Rips al honderd jaar de skônste?

DE RIPS – Zondag 30 januari gaan vrijwilligers van Schoon Gemert-Bakel De Rips nog wat mooier maken. Om 10.00 uur verzamelen de vrijwilligers zich bij de kerk van De Rips. Ze gaan dan samen zo’n twee uur zwerfvuil ruimen. Om 12.00 uur wordt ‘de buit’ bijeen bij de kerk verzameld en een dag later worden […]

Het bericht De Rips al honderd jaar de skônste? verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Maandag 24 januari 2022 19:47:00
  Nieuws

Ook dit jaar geen optocht in Gemert

GEMERT - De Drumknaauwers heeft alle nog geplande carnavalsactiviteiten in 2022 afgelast. Dit betekent ook dit jaar geen optocht in Gemert.

Het bericht Ook dit jaar geen optocht in Gemert verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Maandag 24 januari 2022 13:00:00
  Sport

Diplomazwemmen zwemvaardigheid

GEMERT - Op zaterdag 22 januari vond bij de Gemertse Watervrienden na ruim twee jaar weer het examen plaats voor de diploma’s Zwemvaardigheid 1, 2 en 3. Deze diploma’s volgen het Zwem-ABC op en zijn bedoeld om de zwemvaardigheid nog verder te ontwikkelen.

Het bericht Diplomazwemmen zwemvaardigheid verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Maandag 24 januari 2022 12:29:54
  Nieuws

Bestelbus in bocht rechtdoor

KELDONK – De hulpdiensten zijn maandagochtend gealarmeerd voor een ongeval aan de parallelweg van de N279 tussen Beek en Donk en Keldonk. Ter plaatse bleek dat een bestelbus met hoge snelheid in een bocht rechtdoor was gegaan. De bestelbus raakt daarna een tiental bomen geraakt, voordat het voertuig tot stilstand kwam. Een medewerker van een […]

Het bericht Bestelbus in bocht rechtdoor verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

Contact

Vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze pagina? Klik dan hier om contact op te nemen.