Hartje Gemert - Een bruisend centrum vol leven!

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws in Gemert

Op de hoogte blijven van het allerlaatste nieuws uit Gemert en omstreken? Hartje Gemert maakt dit voor je mogelijk. De onderstaande nieuwsberichten worden real-time opgehaald vanuit het Gemerts Nieuwsblad. Klik op een nieuwsbericht om het originele artikel te openen.

  Zaterdag 16 januari 2021 08:00:00
  Auto

Seres 3, een Amerikaans-Chinese elektro-crossover

Al eerder werd duidelijk dat China elektrisch rijden wil democratiseren. Het jongste voorbeeld heet Seres 3 en behelst een crossover van rond de 35 mille, ook in Nederland beschikbaar.

Het bericht Seres 3, een Amerikaans-Chinese elektro-crossover verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Vrijdag 15 januari 2021 06:00:00
  Nieuws

Medicijnen (3)

Het ‘voorkeursbeleid’ en ‘laagsteprijsbeleid’ voor medicijnen hebben grote voordelen qua geld. Het heeft nadelen omdat dit beleid tekorten aan medicijnen veroorzaakt. Het gaat jaarlijks om grote aantallen medicijnen die niet verkrijgbaar zijn. Een volgend groot nadeel is dat het wisselen van medicijnen een risico is voor de gezondheid van de patiënt. Het tv-programma De Monitor […]

Het bericht Medicijnen (3) verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Donderdag 14 januari 2021 13:00:00
  Nieuws

Muren!

Muren spelen een heel belangrijke rol in de geschiedenis. In de bijbel kennen we het verhaal van Jericho, waar het volk van Israël zes dagen rond de stad trok en op de zevende dag, onder bazuingeschal, de muren ziet instorten. Alle bewoners van de stad werden daarna vermoord. In China moest de Chinese muur, 21.000 […]

Het bericht Muren! verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Donderdag 14 januari 2021 11:00:00
  Nieuws

Carnaval vruuger: Nostalgie juist nu het niet doorgaat

GEMERT – Het zit veel zuiderlingen in de genen. Vastenaovond, carnaval vieren, optocht, boerenbruiloft, het hoort bij dat lange weekend in het vroege voorjaar. Maar nu even niet. Samen met Bert Mickers, die – dat wordt alom erkend – verstand van carnaval heeft, kijkt het Gemerts Nieuwsblad terug én vooruit.

Het bericht Carnaval vruuger: Nostalgie juist nu het niet doorgaat verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Donderdag 14 januari 2021 07:00:00
  Sport

vv Gemert zoekt vrijwilligers voor accommodatie

GEMERT - Voetbalvereniging Gemert is op zoek naar versterking van het vrijwilligerskorps rondom de accommodatie. Een gezellige club mensen is wekelijks actief om het sportpark spik en span te houden. De club zoekt invulling van een aantal specifieke vacatures.

Het bericht vv Gemert zoekt vrijwilligers voor accommodatie verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Donderdag 14 januari 2021 07:00:00
  Nieuws

‘SRV-man’ Clem van Dongen met pensioen: ‘Ik geniet van de vrijheid’

HANDEL – Toen Clem van Dongen zo’n 57 jaar geleden als hulpje begon, verkocht zijn baas Toon van der Putten alleen maar zuivelproducten. “We gingen de melk halen bij de melkfabriek in Gemert. Met een litermaat maten we de melk af, de mensen namen die in een pannetje naar binnen.” Tegenwoordig rijdt Clem rond met een negen met lange supermarkt op wielen. Op 29 januari maakt hij zijn laatste rit, dan gaat hij met pensioen.

Het bericht ‘SRV-man’ Clem van Dongen met pensioen: ‘Ik geniet van de vrijheid’ verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Woensdag 13 januari 2021 19:30:00
  Nieuws

2021

In mijn hele leven heb ik nog niet zo weinig mensen, in het echt, een prettig, gelukkig en gezond nieuwjaar toegewenst. Zonder dat we het echt in de gaten hadden, is Driekoningen alweer gepasseerd, de kerstboom uit de woonkamer en mag mijn dochter zich het komende jaar ‘Koning’ noemen. Misschien kent u het gebruik ook, […]

Het bericht 2021 verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Woensdag 13 januari 2021 17:30:00
  Gemeente

Het nieuwe jaar

Namens de fractie CDA Gemert-Bakel wens ik u allen nog een zeer goed 2021 toe! Dat het een jaar mag worden waar wij samen weer terug gaan naar het oude normaal en het nieuwe normaal achter ons kunnen laten. Op 1 januari 2020 had niemand kunnen voorspellen wat voor een vreemd jaar het zou geworden. […]

Het bericht Het nieuwe jaar verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Woensdag 13 januari 2021 15:33:00
  Ondernemend

25 jaar IDG Interieurbouw (Interieur Design Gemert): Iedereen komt ermee in aanraking

Zonder het van de daken te schreeuwen heeft IDG Interieurbouw in zijn 25-jarig bestaan een aardige stempel op Gemert-Bakel gedrukt. Iedere inwoner komt weleens in aanraking met het vakwerk van het bedrijf en een groeiend aantal particuliere klanten kijkt er zelfs dagelijks tegenaan. Het zilveren jubileum vormt een mooie aanleiding om de geschiedenis van Interieur […]

Het bericht 25 jaar IDG Interieurbouw (Interieur Design Gemert): Iedereen komt ermee in aanraking verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

  Woensdag 13 januari 2021 10:01:52
  Ondernemend

Tips om slim te investeren

REGIO – Zodra je een bepaald bedrag op je bankrekening hebt staan, komt de vraag bij je op of het verstandig is om te gaan investeren. Maar dat wil je dan wel op een slimme manier doen. In dit artikel geven we je enkele tips. Tip 1: bepaal je grenzen Hoeveel geld wil je gaan […]

Het bericht Tips om slim te investeren verscheen eerst op Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.

Contact

Vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze pagina? Klik dan hier om contact op te nemen.