Hartje Gemert - Voetinstituut Penninx
Hartje Gemert - Voetinstituut Penninx
  Terug naar overzicht
  NU GESLOTEN

Voetinstituut Penninx

Voetinstituut Penninx is gespecialiseerd in het individueel oplossen van voet, enkel, knie, heup, rug, en loopproblemen.

Het bedrijf staat bekend om haar kwalitatief hoogstaande oplossingen, die behalve medisch functioneel ook modieus van uiterlijk zijn. Door binnen onze organisatie de kennis van podotherapie, podologie en orthopedie met elkaar te combineren, creëren we een kwalitatieve hoge oplossing. Er staat op ons pand dan ook niet voor niets “voor elk voetprobleem een oplossing”.

Voetinstituut Penninx werkt samen met diverse medisch specialisten zoals orthopedisch chirurgen, revalidatieartsen, reumatologen en dermatologen die verbonden zijn aan ziekenhuizen en revalidatiecentra in de verre regio. Ook is zij werkzaam in diverse behandelcentra voor meervoudig gehandicapten.

Voetinstituut Penninx en de medewerkers zijn allround gediplomeerd en lid van NVOS, NVvP, ISPO en SEMH-erkend.

Voetinstituut Penninx is een dynamisch bedrijf met gespecialiseerde medewerkers. Uiteraard worden ervaring en vakmanschap gecombineerd met de modernste technieken en materialen denk hierbij aan 2D en 3D scans en 3D CADCAM freestechnieken.

Onze cliënt staat binnen de organisatie centraal en helpen wij met veel zorg voortuit! Bel of loop even binnen, voor een afspraak we helpen u graag verder. Meer informatie vindt u op onze website.

 

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
  Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 20:00
Zaterdag 08:30 - 12:30
Zondag Gesloten

Adres & Contact

Adres

Nieuwstraat 28, 5421 KP, Gemert