Terug naar overzicht
  NU GESLOTEN

D-Reizen Gemert

D-Reizen Gemert is het meest veelzijdige en onafhankelijke reisbureau van Gemert en omstreken. Ons team van enthousiaste en zeer ervaren reisadviseurs vinden jouw droomreis in het meest complete aanbod van meer dan 100 touroperators, bestemmingsspecialisten en andere reisaanbieders.

Onze expertises

Wij beschikken over een zeer brede kennis van tientallen vakantielanden. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in een aantal bestemmingen waaronder: Mexico, Aruba, Curacao, Bali, Sri Lanka, Maleisië, Tanzania, Frankrijk en Italië. Ook voor uw wintersport kunt u bij ons terecht.

Tevens vind je je mooiste reis naar Amerika bij AmerikaXperts, onderdeel van D-Reizen Gemert. Laat je inspireren en ontvang een advies op maat van onze AmerikaXpert.

De reis vinden waar jij van droomt

Wij leren jou en jouw vakantiewensen graag persoonlijk kennen, zodat wij kunnen ontdekken wat jij nou echt belangrijk vindt. Het vinden van de reis die jij zoekt is voor ons namelijk niet genoeg. Onze passie is om samen met jou de reis te vinden waar jij van droomt!

Zoek jij een reisbureau in Gemert dat jouw verwachtingen overtreft! Maak dan eenvoudig (online) een afspraak en kom dit persoonlijk ervaren!

Graag tot snel!

 

Openingstijden

  Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Adres & Contact

Adres

Kerkstraat 17a, 5421 KX, Gemert