Topdealplaza 3
Topdealplaza 3
  Terug naar overzicht
  NU GESLOTEN

Topdealplaza

“Topdeal Plaza, Dat is fijn thuiskomen!

Bij Topdeal Plaza vinden we het belangrijk dat iedereen een fijne plek heeft om thuis te komen. Gaat u verhuizen, verbouwen of een kamer opknappen? Vaak doen we dat allemaal om één reden: uw plekje steeds een beetje fijner maken om thuis te komen. Ons motto is niet voor niets: Topdeal Plaza, Dat is fijn thuiskomen!

Aangenaam, wij zijn Topdeal Plaza

Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel, vandaar dat we ons meteen maar even netjes voorstellen. In 2010 is Topdeal Plaza opgericht door Stefan van Boxmeer en het klinkt een beetje cliché, maar we zijn er ontzettend trots op dat we van onze passie, ons beroep hebben mogen maken.

We willen niet alleen een regionale speler zijn in de omgeving Uden en Gemert, maar ook een partner. We zijn meer dan alleen een webshop en onze specialisten spannen zich elke keer weer 100% in om het u naar uw zin te maken. Wij zijn pas blij, als u ook blij bent! En daar doen we alles aan.

Verschillende expertises onder één dak

Bij Topdeal Plaza kunt u terecht voor uw raamdecoratie, vloeren, zonwering en producten voor het buitenleven. Wij bieden verschillende expertises aan onder één dak, zodat u slechts één partij nodig heeft waar u terecht kunt voor alles in en rondom uw huis!

Wij werken uitsluitend met merken van topkwalitieit, A-merken. Onze leveranciers zijn met zorg voor u uitgekozen, zodat we in iedere situatie tot de beste oplossing kunnen komen. Een top deal is voor ons het leveren van een kwalitatief hoogwaardig product tegen een eerlijke prijs, passend bij uw situatie en wensen.”

 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00 - 17:00
Donderdag 12:00 - 17:00
Vrijdag Gesloten
  Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Adres & Contact

Adres

Nieuwstraat 53, 5421 KN Gemert

Telefoon

0492-792402