Foto Travelcenter de Wit
Foto Travelcenter de Wit
  Terug naar overzicht
  NU GESLOTEN
  ACCEPTEERT HARTJE GEMERT CADEAUBONNEN

Reisburo de Wit

Reisburo de Wit: Meer dan een reisburo!

Een luie strandvakantie, avontuurlijke rondreis, maar ook een groepsreis of mooie stedentrip; er is eigenlijk geen reis te bedenken waarvoor je bij Reisburo de Wit in Gemert niet terecht kunt. Over de reden waarom je een reisburo zou prefereren boven boeken via internet, zijn filiaalmanagers Jerinde en Anke duidelijk: “Wij bieden alles wat internet te bieden heeft. En meer, veel meer.”

Het lijkt zo makkelijk: vanuit je luie stoel online een reis boeken. Lekker goedkoper wordt dan gedacht. “Waarom zou ik een reisburo nodig hebben als ik het zelf kan?”, is een opmerking die wij regelmatig horen. Vaak van klanten die eens een reis online hebben geboekt en vervolgens er toch voor kiezen om bij ons te komen. Waarom? Het komt wel eens voor dat een reis die je online boekt toch wel tegenvalt of omdat de je de informatie die je had willen hebben niet hebt gekregen.

De toegevoegde waarde die we bieden is groot. Allereerst geven we uit eigen ervaring een uitgebreid en passend advies. Daarnaast hebben we ruime openingstijden en is het maken van een afspraak zelfs buiten openingstijden mogelijk.

De service bij Reisburo de Wit gaat verder dan alleen het boeken van een reis. Wij verzorgen namelijk uw reis van A tot Z. Denk hierbij aan het verzorgen van visa, het regelen van een parkeerplaats op de luchthaven en het maken van een stoelreservering. Dit alles onder het genot van een lekker kopje koffie of thee.

 

 

 

 

 

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
  Zaterdag 10:00 - 16:00
Zondag Gesloten

Adres & Contact

Adres

Elisabethplaats 65, 5421 LC, Gemert

Telefoon

0492 366260